Recyclebare verpakkingen
voor een beter milieu

Ook duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. We ondernemen met zorg voor mens en natuur. In de praktijk betekent dit bijvoorbeeld dat we onze telers door middel van een support programma helpen bij het behalen van social responsibility certificaten en ze helpen bij het verbeteren van teelt technieken. Daarnaast hechten we uiteraard veel waarde aan voedselveiligheid en vinden we het belangrijk om jou als consument goed te informeren over onze producten en organisatie.

De natuur heeft zelf voor veel fruit al een eigen ‘verpakking’ gemaakt in de vorm van bijvoorbeeld een schil. Waar mogelijk proberen we dan ook verpakkingsmateriaal te reduceren en als we dit toch moeten gebruiken, te verduurzamen. Zo willen we in 2021 enkel volledig en eindeloos recyclebaar plastic gebruiken. Ook zullen we een aantal plastic verpakkingen gaan vervangen voor papieren materialen. Houd voor nieuwe verpakkingsinnovaties onze website in de gaten.

Tips om vaker te genieten van fruit

Het kan best een uitdaging zijn om iedere dag weer voldoende fruit te eten. Daarom hebben we een aantal handige tips op een rijtje gezet, die je helpen bij je gezonde keuzes. Enjoy Life!

Voedingswaarden

Dat fruit gezond is, weten we allemaal. Maar wist je ook, dat de fruitsoorten onderling sterk variëren in voedingswaarden? Zo bevat het ene fruit veel vitamine C, terwijl het andere fruit zich juist onderscheid door het vezelrijke karakter. Door regelmatig te variëren met fruit krijg je dus alle benodigde vitamines en mineralen binnen! Hieronder vind je in een duidelijk overzicht de voedingswaarden van onze producten.